loader image

JN SERVICE I NORR

Ungt företag med lång erfarenhet

JN Service i Norr drivs av Joakim Nygren som har jobbat med service, installation och försäljning av värmepumpar, kylanläggningar, vitvaror och massor av tillhörande utrustning i närmare 30 år. Under 2022 startades JN Service i Norr som företag efter att Joakim tidigare jobbat för Electrolux Service och Umeå Hemteknik AB.

Umeå Hemteknik AB startades 2005 också av Joakim tillsammans med två tidigare kollegor från branschen. Under åren har Umeå Hemteknik vuxit och utökat verksamheten med installation och service av vitvaror och andra maskiner och produkter för hemmet. Nu lämnar Joakim företaget och genom JN Service i Norr fokuserar han på den del som han jobbat i huvudsak med under tidigare år.

Umeå med omnejd

Verksamheten utgår från Umeå och vi utför uppdrag i Umeå med omnejd och kranskommuner. När vi utför uppdrag för privatpersoner räknar vi vanligtvis med upp till 50 km resväg i samband med installation av värmepumpar. Vid längre resväg tillkommer en extra kostnad för resa och den specificeras också i offerten du får av oss.

Välkända kvalitetsprodukter

Vi jobbar i huvudsak med återförsäljning av Mitsubishi Electrics värmepumpar men vi är välbekanta med de flesta märken på värmepumpar och kan erbjuda service och reparationer av så gott som alla märken.

Certifierad hos INCERT för kylarbeten och f-gaser, C2412 Kat. 1, samt registrerat hos elsäkerhetsverket elarbeten med begränsad behörighet.

Org.nr.
559371-9650

Bankgiro
5880-0343

joakim@jnservicenorr.se

070 317 08 37

Stackvägen 4 i | 901 37 Umeå